Obišli postrojenja za preradu otpada u energiju

Facebook/Nemanja Vuković
 • Autor onogost.me
 • 21.09.2023. u 07:50
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković, sa sekretarom za komunalne poslove i saobraćaj, Vidakom Krtolicom i direktorom NVO "Ozon", Aleksandrom Perovićem, u Zagrebu je prisustvovao prezentaciji patentiranog postrojenja za preradu otpada u energiju.

Posjeta je, kako je naveo Vuković, uslijedila na poziv kompanije “DOK-ING”, gdje su sa vlasnikom Vjekoslavom Majetićem i njegovim saradnicima, obišli postrojenje i razgovorali o mogućnostima njegove instalacije u industrijskoj zoni Nikšića.

“Posjeta je, suštinski, nastavak komunikacije u cilju uspostavljanja održivog upravljanja otpadom, što je jedan od strateških ciljeva našeg grada. Slijedi nastavak priprema za izradu studije izvodljivosti, čime bi se stvorili uslovi za investicije i realizaciju pomenutog projekta”, napisao je Vuković na Fejsbuku.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Sutjeska je večeras u drugom kolu Prve crnogorske košarkaške lige pobijedila u gostima Dečić 91:79.
  Ukoliko je dječak uputio prijetnju ili u nekom drugom kontekstu naveo da će nešto uraditi sebi ili vršnjacima, škola je morala reagovati po pravilniku i otvoriti slučaj, jer dužnost škole jeste da ispita o čemu je riječ i da uključi roditelje i, ukoliko je potrebno, Centar za socijalno i policiju", kazala je za naš portal psihološkinja Monika Sekulović povodom slučaja u OŠ "Ratko Žarić".