Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Objavljeni upitnici za Popis

Monstat
 • Autor onogost.me
 • 14.10.2023. u 08:58
Uprava za statistiku Monstat objavila je upitnik popisa stanovništva, domaćinstava i stanova crnogorskom jeziku, na jezicima u službenoj upotrebi ( srpski, bosanski, albanski, hrvatski), kao i upitnik na engleskom, ruskom, turskom i ukrajinskom jeziku.

Upitnici na crnogorskom i srpskom jeziku objavljeni su na latinici i ćirilici, na linku https://www.monstat.org/cg/page.php?id=2158&pageid=1992

Monstat je na svom sajtu objavio i kako izgledaju upitnici o poljoprivredi i za stan i domaćinstvo (P2).

Planirano je da se popis stanovništva, domaćinstava i stanova u Crnoj Gori održi od 1. do 15. novembra ove godine.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Tanja Mirković iz Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore kazala je za TVCG da se u Crnoj Gori očekuje novi tropski talas od četvrtka. Od nedjelje se očekuje blagi pad, početkom sedmice malo svježije vrijeme, ali i dalje veoma toplo.
  Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u tom gradu, protiv pravnog lica iz Nikšića a ujedno i osnivača, izvršnog direktora i ovlašenog lica u tom pravnom licu M.M (38), zbog sumnje da je izvšio krivično djelo utaja poreza i doprinosa.
  Od 5. do 7. jula džipadžije će 24. godinu zaredom, u organizaciji „Montenegro trophy“, krenuti u novu avanturu. Čeka ih staza duga oko 300 kilometara i prolazak kroz tri opštine – Nikšić, Cetinje i Bar.