Od danas upis u vrtiće JPU “Dragan Kovačević”

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 24.05.2023. u 08:06
Upis djece u Javnu predškolsku ustanovu (JPU) “Dragan Kovačević” za narednu školsku godinu počinje danas i trajaće do 15. juna, saopšteno je iz te ustanove.

“Roditelji djece koja se po prvi put upisuju ili su bila ispisana iz predškolske ustanove tokom školske 2022/23. godine će elektronskim putem podnositi prijavu za upis na web adresi www.upisi.edu.me”, naveli su iz vrtića.

Procedura upisa je, pojašnjavaju, jednostavna, unošenjem matičnog broja djeteta, automatski se iz sistema povlače potrebni podaci o djetetu.

Djeca koja su prethodne godine pohađala vrtić smatraće se upisanom od 1. septembra 2023. godine.

“Roditelji koji ne budu imali pristup internetu ili budu imali komplikacija pri izvršenju e-upisa, isti će moći obaviti kod upisne komisije u vrtiću “Radost”. Takođe, roditelji djece koji žele da promijene vaspitnu jedinicu u kojoj je do sada dijete boravilo i one djece za koju žele da pohađaju trosatni program, treba da podnesu novi zahtjev za upis, online ili kod upisne komisije u vrtiću “Radost” (Centralni vrtić) svakog radnog dana od 8 do 13 časova od 26. maja do 15. juna”, naveli su iz JPU “Dragan Kovačević”.

Iz uprave su zamolili roditelje, čija su djeca već upisana u JPU “Dragan Kovačević” Nikšić, da ne upisuju djecu elektronskim putem kako ne bi došlo do dupliranja podataka.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Blizu 80 odsto građana i građanki Crne Gore je stava da država treba da preispita dozvole za nošenje oružja i da se radi djelotvornije na smanjenju količine oružja u društvu, saopštili su iz Centra za građansko obrazovanje.
  U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.