Od Nikšićanina oduzeti oružje i municija

oruzje
CB Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 27.07.2016. u 11:46

Sprovodeći aktivnosti na pronalasku oružja, municije i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu, službenici Centra bezbjednosti Nikšić oduzeli su veću količinu oružja i municije od Nikole Tomića (24) iz Nikšića.

Oni su juče po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću, a na osnovu operativnih saznanja izvršili pretres stanova i prostorija koje koristi Tomić i tom prilikom oduzeli automatsku pušku, pištolj HS kalibra 9mm za koji je istekao oružni list, vazdušnu pušku marke CZ, laser za upucavanje nišana puške, 94 komada municije različitog kalibra, 6 okvira, 2 metalna boksa i jedno sredstvo za vezivanje tzv. lisice.

U saopštenju policije navodi se da su oružje i municija oduzeti uz izdatu potvrdu.

Takođe, o tome je obaviješten osnovni državni tužilac u Nikšiću, koji je naredio da se oružje i municija uputi na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu, nakon čega će biti podnesena krivična prijava.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.
Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.