Od sjutra aktivan besplatan call centar

telefon
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 11.09.2016. u 16:15

Besplatan call centar 19820 koji je uspostavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) počeće sjutra sa radom radi pružanja besplatnih informacija o upisu u birački spisak i biračkom mjestu građana.

Navodi se da je call centar sa jedinstvenim brojem 19820, MUP oformio u svjetlu primjene novog izbornog zakonodavstva. 

„Pozivanjem ovog broja i saopštavanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja i ime roditelja) ili jedinstvenog matičnog broja, građani će od operatera moći dobiti informacije o tome da li su upisani u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasaju“, pojašnjava se u saopštenju MUP-a.

Kako se naglašava, jedinstveni broj 19820 dostupan je za sve operatere mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori i poziv je od ponedjeljka besplatan za građane. 

Iz MUP-a su kazali da je za call centar, koji je smješten u prostrijama Područne jedinice za upravne unutrašnje poslove u Podgorici, oformljeno šest linija na kojima će raditi 15 studenata raspoređenih u dvije smjene – od sedam do 13 sati i od 13 do 19 sati. 

“Angažovani operateri će u septembru informacije građanima pružati radnim danima u navedenim terminima, dok će u oktobru, osim radnim danima, angažovani studenti pružati informacije građanima i vikendom”, navode iz MUP-a. 

Dodaje se da će call centar MUP-a raditi do završetka izbornog dana, odnosno do 16. oktobra do 20 sati.

 

CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ekološki pokret ,,Ozon” snažno podržava inicijativu Nemanje Vukovića, predsjednika SO Nikšić, za dobijanje statusa grada, čime bi se otvorile perspektive za održivi razvoj terirorijalno najveće opštine u Crnoj Gori, navode iz tog pokreta.
U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, upozorili su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).