Određeni broj instruktora odustao od popisa, Opština utvrdila novi spisak

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 13.10.2023. u 19:31
Opština je na današnjoj sjednici utvrdila novi spisak instruktora koji će učestvovati u sprovođenju popisa, nakon što je određeni broj njih odustao, saopšteno je iz lokalne uprave.

„Nakon ponovnog pregledanja prijava za instruktore, usljed odustajanja određenog broja kandidata od učešća u sprovođenju popisa, Popisna komisija Opštine Nikšić na sjednici održanoj 13. 10. 2023. godine utvrdila je konačni spisak izabranih kandidata za instruktore za Popis stanovništva, domaćinstava i stanova u 2023. godini“, kazali su iz lokalne uprave.

Oni su danas na Fejsbuk stranici objavili spisak izabranih kandidata.

Nikšićki odbor Demokratske partije socijalista (DPS) danas se oglasio ovim povodom, navodeći da je spisak instruktora za popis nalik familijarnom okupljanju nekog od funkcionera lokalne vlasti. Na spisku instruktora za popis našli su se, kako su kazali, funkcioneri i rodbina DF-a, Demokrata i URE.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ukoliko je dječak uputio prijetnju ili u nekom drugom kontekstu naveo da će nešto uraditi sebi ili vršnjacima, škola je morala reagovati po pravilniku i otvoriti slučaj, jer dužnost škole jeste da ispita o čemu je riječ i da uključi roditelje i, ukoliko je potrebno, Centar za socijalno i policiju", kazala je za naš portal psihološkinja Monika Sekulović povodom slučaja u OŠ "Ratko Žarić".
  U Crnoj Gori jutros se u nižim predjelima saobraća po pretežno suvim putevima, a na prevojima i u višim predjelima moguća je pojava poledice, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).