Održan tradicionalni maskenbal u OŠ ”Milija Nikčević”

maskenbal
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 20.03.2016. u 14:32

Karnevalska muzika, igra, ples i mnogo dobrog provoda i pozitivne energije obilježili su jučerašnji, šesti po redu, maskenbal učenika OŠ „Milija Nikčević“ u Kličevu. 

I ove godine vladalo je veliko interesovanje za maskenbal koji je održan ispred škole, pa je napravljeno čak 127 grupnih i pojedinačnih maski, a posebno su bili kreativni i maštoviti učenici prva četiri razreda.

Makenbal je bio i takmičarskog karaktera pa su proglašeni najbolji.

Prvo mjesto u kategoriji grupnih maski osvojili su učenici odjeljenja II4  sa maskom „Saobraćajni znaci“, „Razigrane svjećice“ iz odjeljenja II2 bile su druge, dok su treće mjesto zauzeli „Srebrni ljudi“ iz VI3.

U pojedinačnim maskama, prvo mjesto su podijelile Martina Striković sa maskom „Djevojčica iz kamenog doba“ i Kristina Knežević sa maskom pod nazivom „Pola-pola“, drugo mjesto zauzele su „Proljećna boginja“ Jane Rovčanin i „Ledena kraljica“ Anastasije Mićović, a na trećem su se našle maske „Robot“ Vasilija Škuletića i ”Sunđer Bob” Anastasije Zarubice.

Specijalne nagrade dobile su maske „Cvijet“ Vasilise Perović, „Vojnik“ Božidara Milatovića, „Arapkinja“ Mie Stanišić i „Rimski vojnik“  Lare Perović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U nikšićkom Osnovnom sudu nastavljeno je suđenje nekadašnjem episkopu budimljansko-nikšićkom, a sadašnjem mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju i osmorici sveštenika, zbog sumnji da su 2020. godine prekršili mjere protiv širenja korone. Bivši načelnik CB Nikšić Tihomir Goranović tokom svjedočenja rekao je da su službenici CB nekoliko dana prije praznika Svetog Vasilija Ostroškog razgovarali sa sveštenikom Bobanom Jokićem i Ostojom Kneževićem kojima su kazali da policija mora poštovati mjere NKT-a i slovo zakona.