Omladina SD-a pokrenula akciju ’’Nikšić nama, mi Nikšiću’’

osdnk
Omladina SD-a
  • Autor onogost.me
  • 25.07.2016. u 13:28

Omladina Socijaldemokrata Nikšića pokrenula je juče akciju pod nazivom „Nikšić nama, mi Nikšiću“, i uklonila grafite neprimjerene sadržine, na zgradama u užem gradskom jezgru.

“Za mlade nikšićke Socijaldemokrate ovo  je samo prva u nizu akcija koje planiramo da sprovedemo u našem gradu, osluškujući, prije svega, potrebe mladih, a onda i svih nas koji živimo u gradu pod Trebjesom. Predsjednik Omladine SD Nikšić, Marko Vujačić, istakao je da je namjera ove akcije da se skrene pažnja na problem sa kojim se ovaj grad već dugo vremena suočava” , saopštili su iz Omladine Socijaldemokrata.

Oni su dodali da fasade zgrada u našem gradu prekrivaju neprimjereni grafiti, pa ovim primjerom žele skrenuti  pažnju sugrađanima da grafiti ovakvog tipa ne smiju i ne trebaju biti njihov način izražavanja.

“U tom smislu, uvijek ćemo njegovati i podržati  izradu grafita sa umjetničkom vrijednošću, poput onoga sa likom Miladina Šobića i sličnih. U narednom periodu nastavljamo sa ovakvim aktivnostima, i pozivamo Nikšićane i Nikšićanke da nam se pridruže, kako bi naš grad krasile uređene, a ne oštećene fasade”, poručile su mlade Socijaldemokrate.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci