Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Omladinski klub organizuje humanitarnu nedelju za Danila

humanitarna_nedelja
Omladinski klub
  • Autor onogost.me
  • 18.01.2021. u 13:13

Omladinski klub Nikšić večeras počinje sa humanitarnom nedeljom za našeg osamnaestogodišnjeg sugrađanina Danila Golubovića, kome je potrebna operacija srčanog zaliska u Italiji.

Prva aktivnost je projekcija filma “Neejra” koja će se prikazati u 17 časova u Omladinskom klubu Sportskog centra gdje će biti održane sve aktivnosti. Narednog dana, u istom vremenskom intervalu biće prikazan film “James Bond 007”.

Kako su kazali iz kluba, od utorka, 19. do subote, 23. januara u dogovorenim terminima, svi zainteresovani moći će da iskoriste usluge profesionalnog fotografisanja Milice Radovanović po promotivnoj cijeni od 50 odsto.

U srijedu, 20. januara, sa početkom u 17 časova, biće otvorena Izložba radova mladih i talentovanih sugrađana, koja će zainteresovanoj publici biti dostupna do kraja nedelje. Rdove različitih tehnika pripremile su: Iva Lalić, Aleksandra Ostojić, Ana Radulović, Isidora Sarić, Anja Vujačić, Anja Kasom, Marko Kilibarda, Anastasija Marković, Milena Krivokapić, Pajo Vasović, Teodora Ilić, Vladana Mirković, Mia Matović, Jovana Perović, Milica Simović i Tijana Marković.

U četvrtak, 21. januara biće realizovano veče poezije, zbog velikog interesovanja događaj je zakazan u 17 i 18 časova. Na poetskoj večeri nastupiće članovi Književnog kluba „Poenta poetika“ – JU „Zahumlje“ Nikolina Todorović, Sonje Milatović, Anđela Backović, Radojka Draganić, Tijana Draganić, Marija Draganić Vulanović, Isidora Jaramaz, Aleksandra Papović, Šćepan Popović i Jelena Jovanović. Pored njih, nastupiće i Janko Kankaraš, Jelena Mijušković, Ljubica Mirković, Mikica Mirković, Milena Bogetić, Andrija Zvizdić, Milena Bojanić, Tijana Marković, Slobodan Kisić, Teodora Ilić, Vladana Lalatović, Marija Blečić i Anđela Đapić, dok će muzička pratnja biti Matija Bulajić i Aleksandar Bojović.

U organizaciji Poetske večeri priključile su se i profesorice JU Srednja ekonomsko – ugostiteljska škola Nikšić Milica Kovačević, Dijana Jokić, Branka Vukotić, koje su članice i Unified cluba „Naša škola ekonomska“ kao i brojni volonteri istog Kluba.

Specijalni gost na Poetskoj večeri, kako su najavili iz kluba, biće pjesnikinja Gordana Sarić. U petak, 22. januara biće prikazana još jedna projekcija filma „Ja sam broj 4“.

U slučaju većih interesovanja, kako su kazali, neke projekcije ili drugi filmovi koji budu predloženi od strane mladih, a u cilju većeg odziva za humanitarnu akciju biće ponovljeni, kako bi se sve epidemiološke mjere ispoštovale.

Cijene karata nijesu određene, već koliko ko donira. Po završetku humanitarne nedelje sav prihod biće uplaćen na žiro račun.

 

 

 

 

 

 

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić uručio je danas u Skupštini Crne Gore, Shodno Zakonu o državnim nagradama, Trinaestojulsku nagradu dobitnicima za 2024. godinu.
Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će, nakon dobijanja potvrde i releventnih informacija, privremeno obustaviti priznavanje fakultetskih diploma stečenih na fakultetima u Bosni i Hercegovini koji su obuhvaćeni istragama tamošnjih nadležnih organa, a do okončanja postupaka, u cilju zaštite javnog interesa Vlade Crne Gore. To je jedan od zaključaka Vlade usvojen na predlog Ministarstva.
Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović posjetila je Osnovnu školu ,,Rade Perović” u Velimlju, nakon što je nevrijeme pričinilo štetu na objektu.