Oprez zbog učestalih odrona

odron-cesta-ilustracija_1
  • Autor onogost.me
  • 02.05.2016. u 07:12

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima i uz slabu viljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni su upozorili da vremenski uslovi izazivaju odrone i savjetovali vozačima da voze pažjivo i strpljivo.

Zbog radova na tunelu Budoš, na magistralnom putu Nikšić – Danilovgrad, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 sati.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na lokalitetima Obzovica i Brajići, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 sati do 15 sati i 30 minuta.
U mjestu Markovići saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila, od deset sati i 20 minuta do 13 sati i od 14 sati i 20 minuta do 17 sati. Mimo tih termina saobraća se naizmjenično jednom trakom.
Zbog radova na lokalitetima Obzovica-Brajići, saobraćaj će za sve vrste vozila biti obustavljen od deset do 16 sati.
Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Budva – Petrovac i rekonstrukcije raskrsnice Budva – Cetinje – Bečići saobraća se uz postavljenu semaforsku signalizacija. 
Na magistralnom putu M-2.3 Podgorica – Cetinje, na lokalitetu Barutana, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 12 sati. Mimo tog termina, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.
Režim saobraćaja, zbog rekonstrukcije magistralnog puta Nikšić – Vilusi, u mjestu Trubjela promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni i biće obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 i od 14 do 16 sati.
Na regionalnom putu R-1 režim saobraćaj na dionici Cetinje – Njeguši biće, zbog rekonstrukcije puta, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj će, za sve vrste vozila, biti prekinut od 11 do 12 i od 15 do 16 sati.
Zbog minerskih radova na stopi mosta Moračica, auto puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo saobraćaj će biti obustavljen u trajanju ne dužem od 15 minuta od osam do deset sati i od 12 do 14 sati.

Na magistralnom putu M-2 Mojkovac – Ribarevina, lokalitet Stevanovac promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu na kom se radi.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Uoči održavanja drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, koji će se održati u nedjelju 2. aprila 2023. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju pružanja informacija građanima koji imaju biračko pravo na navedenim izborima, oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.