Opština: Državna zastava pala s jarbola usljed pucanja sajle, privremeno je pričvrstili

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 17.01.2023. u 19:32
Opština Nikšić obavijestila je građane da je prilikom današnjeg nevremena, zbog vjetra, državna zastava ispred zgrade Opštine pala sa jarbola usljed pucanja sajle koja je drži.

“Nadležni iz Opštine pričvrstili su privremeno zastavu da ne bi dodirivala tlo i kontaktirali firmu YUS Trade, koja je vršila montažu jarbola i zastave, da ukloni nastali problem u što kraćem roku”, naveli su iz lokalne uprave.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Fond za zdravstveno osiguranje tokom prošle godine izdvojio je oko šest miliona eura za bolovanja, dok je izgubljeno oko million radnih dana. To su za CdM kazali iz Fonda za zdravstveno osiguranje. Najduže bolovanje, prema podacima iz informacionog sistema Fonda otpočelo je februara 2015. godine, koje sa manjim prekidima traje i dalje.
  U gradskoj kapeli u Plužinama odnedavno se ne služi piće prilikom odavanja pošte preminulom. To je preporuka koju je donijela Skupština tog grada. Običaji na sahranama se mijenjaju vremenom, ali ono što zabrinjava je da se u pivskom kraju mnogo više umire nego rađa.