Opština Nikšić dodjeljuje nagrade najboljim studentima

nk_drone_studio
dronestudio.me
  • Autor onogost.me
  • 04.07.2016. u 12:48

Sekretarijat za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Opštine Nikšić pozvao je studente, koji imaju prebivalište na teritoriji opštine, da konkurišu za dodjelu Studentske nagrade u periodu od 1. jula do 1. avgusta.

Iz Sekretarijata saopštavaju da se predlozi dostavljaju Komisiji za dodjelu Studentske nagrade, a pravo predlaganja kandidata imaju studenti i fakulteti.

Ističe se da za nagradu mogu konkurisati studenti, koji su diplomirali do roka predviđenog za predaju dokumenata, u godini u kojoj se nagrada dodjeljuje.

Kako je predviđeno, Studentska nagrada Opštine Nikšić dodjeljuje se za 5 (pet) studenata sa različitih fakulteta ili akademija, što podrazumijeva ostvarenih 240, 300 ili 360 ECTS kredita, zavisno od dužine trajanja studija na fakultetu ili akademiji.

”Nagrada se dodjeljuje za izuzetan uspjeh u studiranju koji podrazumijeva da je student u toku studija položio ispite iz svih predmeta predviđenih nastavnim planom fakulteta ili akademije, sa prosječnom ocjenom koja ne može biti manja od 9,50, kao i osvojenim nagradama na državnim i međunarodnim takmičenjima”, navodi se.

Kada su u pitanju studenti, koji su studije završili van Crne Gore, oni su dužni da dostave nostrifikovan transkript ocjena.

Prema propozicijama, predlozi za nagradu dostavljaju se pismeno, sa obrazloženjem i dokumentacijom o prebivalištu i postignutom uspjehu u studiranju, Komisiji za dodjelu studentske nagrade, preko Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Opštine Nikšić, ul. Njegoševa br. 18.

Dodaje se i da neblagovremeni i nepotpuni predlozi neće biti razmatrani.

Više informacija može se dobiti u Sekretarijatu za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje – Odjeljenje za obrazovanje, ul. Dragice  Pravice bb, ili na broj telefona  040/243-950. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci