Opština Nikšić partner 3. Međunarodnog sajma turizma “Banja Luka 2023”

Ilustracija
 • Autor onogost.me
 • 01.03.2023. u 08:32
Opština Nikšić biće “Grad partner" održavanja 3. Međunarodnog sajma turizma u Banjoj Luci.

“Poštovani ljubitelji putovanja radosni smo što vas možemo informisati da je Opština Nikšić, na čelu sa predsjednikom Opštine gospodinom Markom Kovačevićem, prihvatila poziv organizatora 3. Međunarodnog sajma turizma “Banja Luka 2023” da Opština Nikšić bude ovogodišnji partner sajamskoj manifestaciji koja se po treći put održava u gradu na Vrbasu od 10. do 12. Marta u TC Delta Planet”, navode organizatori sajma.

Rukovodstvo Opštine Nikšić je, kako kažu, prepoznalo značaj 3. Međunarodnog sajma turizma u Banjoj Luci jer se istoimeni sajam pozicionirao među najvažnijim i najvećim turističkim manifestacijama u Republici Srpskoj koji u svim elementima zadovoljava standarde moderne evropske turističke industrije.

“Upravo ova manifestacija je odlična prilika za ojačavanje saradnje Banja Luke i Nikšića, kako na polju turizma tako i na mnogim drugim poljima saradnje. Raduje nas posjeta delegacije Opštine Nikšić, na čelu sa predsjednikom Opštine koji će lično prisustvovati ceremoniji otvaranja sajma te će se obratiti svim zvanicama”, dodaju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Uoči održavanja drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, koji će se održati u nedjelju 2. aprila 2023. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju pružanja informacija građanima koji imaju biračko pravo na navedenim izborima, oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.
  U derbiju 20. kola Prve crnogorske košarkaške lige Sutjeska danas gostuje Podgorici. Ekipe sa vrha tabele domaćeg šampionata odigraće derbi susret, koji bi mogao da determiniše i prvoplasiranu ekipe pred završnicu sezone.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.