OŠ „Braća Labudović“ proslavila 47 godina postojanja

32849434_1916345255044316_1946492222362877952_n_1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 16.05.2018. u 13:31

Polaganjem cvijeća porodice Labudović i nastavnog osoblja ispred biste braće Labudović, juče je škola koja po njima nosi ime proslavila 47 godina postojanja i rada.

Upriličen je bogat kulturno-umjetnički program koji su pripremili učenici i nastavnici škole, a potom je za prisutne bio priređen koktel.

Direktorica Biljana Mićković tom prilikom je istakla da je škola počela sa radom 1971. godine.

„Ono čime se najviše ponosimo jesu učenici koji svojim prvim mjestima ponosno svugdje ističu  ime svoje škole. Vjerujem da će ova škola, čuvajući i poštujući najbolje iz tradicije, uspješno baštiniti te vrijednosti i ubuduće težiti samo najboljem“, navela je Mićković.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.
Tokom ljetnjih mjeseci se dešava da od Vodovoda kupujemo vodu koja se doprema cisternama u našu mjesnu zajednicu, ali to zna da bude dosta skupo zbog cijene prevoza, kazao je u emisiji "Mreža" na TVCG predsjednik Mjesne zajednice Vilusi, Vidak Šabanović.