OŠ “Ivan Vušović“: Humanitarnom akcijom obilježena Dječja nedjelja

skolaaa
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 10.10.2017. u 06:36

U toku Dječje nedjelje, od  2. do 8. oktobra, pod sloganom „Djeca prije svega“ u OŠ “Ivan Vušović“ realizovana je humanitarna akcija.

Naime, članovi Učeničkog parlamenta, zajedno sa pedagoškinjom Sanjom Janjić, afirmisali su učenike od VI do IX razreda za ovu akciju koja je bila zamišljena kao vid simboličnog prikupljanja odjeće gdje su svi  učenici, kako navode iz škole, jednako i rado učestvovali. 

“Vodeća ideja bila je da „Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju nimalo“ – Duško  Radović. Odjeća koju su učenici naše škole sakupili donirana je djeci koja žive i  rade na  ulici ili su u riziku da to  postanu, Defendologija centru Crne Gore”, istakli su iz škole.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U nikšićkom Osnovnom sudu nastavljeno je suđenje nekadašnjem episkopu budimljansko-nikšićkom, a sadašnjem mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju i osmorici sveštenika, zbog sumnji da su 2020. godine prekršili mjere protiv širenja korone. Bivši načelnik CB Nikšić Tihomir Goranović tokom svjedočenja rekao je da su službenici CB nekoliko dana prije praznika Svetog Vasilija Ostroškog razgovarali sa sveštenikom Bobanom Jokićem i Ostojom Kneževićem kojima su kazali da policija mora poštovati mjere NKT-a i slovo zakona.