OŠ “Ivan Vušović“: Organizovana SMS akcija za pomoć Sofiji

ucenici2
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 22.11.2017. u 14:26

Učenici OŠ “Ivan Vušović“ današnjom akcijom pridružili su se velikom broju naših sugrađana koji su odlučili da na razne načine pomognu četvorogodišnjoj Sofiji Šušić.

Naime, na  inicijativu pedagoškinje škole, sproveli su SMS humanitarnu akciju.

“Dobru volju i veliko srce lako su prihvatili naši učenici, u nadi da će naše malo djevojčici Sofiji biti dovoljno”, naveli su iz te škole.

Sofija Šušić je četvorogodišnja djevojčica iz Nikšića koja se bori sa lisencefalijom, ali i sa Westovim sindromom koji spada u najteže oblike epilepsije i ona još uvijek ne govori, ne može samostalno da sjedi. Za tretmane na klinici “Vukov Centar” u Novom Sadu i odlazak na liječenje metodom presađivanja matičnih ćelija na privatnoj klinici “Liv hospital” u Turskoj potrebno joj je 40.000 eura. Sofiji možete pomoći tako što ćete ukucati 14 i poslati SMS na 14543, kao i uplatom na žiro račun 520-14661-33 ili devizni račun 520042000000864379.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati više djelova naše opštine.
Profesionalno i odgovorno novinarstvo je javni interes i jedini cilj Ministarstva kulture i medija (MKM) je da se dođe do zakonskih rješenja kojima će se to postići i ispuniti međunorodne preuzete obaveze u oblastima slobode i izražavanja. To je poručeno na okruglim stolovima povodom predstavljanja nacrta seta medijskih zakona.