Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

VIDEO: U OŠ „Luka Simonović“ emotivni performans za rastanak od učiteljice

OŠ “Luka Simonović”
 • Autor onogost.me
 • 06.06.2024. u 11:27
Roditelji i djeca V-2 odjeljenja Osnovne škole „Luka Simonović“ priredili su emotivni performans za rastanak od učiteljice Radmile Ćehe.

Roditelji su umjesto učenika sjeli u kupe i dočekali učiteljicu Radu, a potom su, uz njenju omijenu djecu, u učionicu ušla djeca, obučeni u majice sa natpisom „volim te“.

Govorom su joj se obratili predstavnica Savjeta roditelja Rada Nikčević, kao i učenica Mina Karadžić.

„Jednoj posebnoj učiteljici iz našeg grada priređen je nesvakidašnji oproštaj... Ovo zaslužuju samo pravi pedagozi“, naveli su iz škole.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Crna Gora je ispunila standarde Istanbulske konvencije kada je riječ o smještajnim kapacitetima u skloništima za žrtve porodičnog nasilja, piše u dokumentu „Prijedlog I Priloga Izvještaju Evropske komisije o Crnoj Gori 2024“, koji se odnosi na period od 15. aprila 2023. do 1. aprila 2024.
  Elektroprivreda Crne Gore i Opština Nikšić će u četvrtak, 27. juna, sa početkom u 19 časova, na platou ispred Doma revolucije, otvoriti izložbu i organizovati uručenje nagrada za pet nagrađenih radova koji su učestvovali na konkursu za idejno arhitektonsko rješenje stambeno- poslovnog kompleksa “Sunčani grad”.