OŠ „Luka Simonović“: „Ježeva kućica“ za kraj školske godine

f46664d0-9174-4a76-9a75-782cfa14b38b
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 13.06.2018. u 06:32

U OŠ „Luka Simonović“ juče je održana pozorišna predstava „Ježeva kućica“, koju su učenici prvog razreda, zajedno sa učiteljicom Biljanom Radojević, spremili za kraj školske godine.

„Taj je dan u školi protekao vrlo dinamično od samog početka. Učenici su u školu pristizali od 9 sati ujutro i kroz igru i razne aktivnosti nestrpljivo iščekivali početak pozorišne predstave. U 10 sati počela je generalna proba za učenike iz susjednog odjeljenja gdje su odigrali i uvježbavali predstavu zadnji put prije velikog trenutka i nastupa pred roditeljima naših učenika. Nakon što su se svi gosti smjestili u našoj biblioteci, i nakon uvodnog pozdrava i kratkog obraćanja roditeljima i svima prisutnim, pozorišna predstava „Ježeva kućica“ je započela“, navode iz škole.

Svi učenici, glumci koji su igrali svoje likove uživo i pod maskama, pokazali su, kako ističu iz škole, talenat za glumu, recitovanje, kao i sveukupan scenski nastup.

„Nakon puno školskih dana ispunjenih probama, došao je dan kada je sav taj trud predstavljen roditeljima, braći i sestrama, bakama i djedovima naše djece, kao i svim prijateljima naše škole. Uz vjeru i nadu da je završna školska priredba svima pružila neizmjernu dozu ponosa na svu našu djecu, nadamo se da će nam iduća školska godina donijeti pregršt lijepih trenutaka unutar i izvan škole“, zaključili su iz škole.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U sklopu kontinuiranih i koordinisanih aktivnosti koje sprovode Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB), a u okviru svojih zakonskih ovlašćenja preduzete su mjere i radnje u cilju uskraćivanja boravka i zabrane ulaska za 28 stranih državljana.
Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.