OŠ “Luka Simonović”: Obilježen Svjetski dan voda

cf3a5c3d9e6e679ab57105776dbd959d
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 22.03.2017. u 16:04

Učenici VII-1 odjeljenja OŠ “Luka Simonović“ danas su obilježili Svjetski dan voda i tom prilikom razgovarali sa nastavnicima o značaju istih.

Čas su osmisle nastavnice geografije Mirjana Vujović i Danica Pantović i nastavnica hemije Ratka Vulanović. One su brojnim aktivnostima zaintresovale učenike i pobudile kod njih radoznalost i uticale na razvijanje saradničkog odnosa prema drugarima u grupi. Učenici su zajedno sa nastavnicama došli do zaključka da svakog dana treba voditi računa o vodama. Času je prisustvovala nastavnica engleskog jezika Sandra Đukanović i pedagoškinja Ana Lalović.

Vrijedni su bili i učenici VII i IX razreda koji su sa nastavnicama biologije Snežanom Janković i Mirjanom Papić Milikić odradili prezentaciju i vježbe za razgibavanje i istezanje nakon dugog sjedenja za kompjuterom. Nastavnice su ukazale učenicima da i najpravilniji položaj tijela može uzrokovati probleme ako se tijelo drži ukočeno i da je potrebno da opuste, češće mjenjaju položaj i kreću se.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U sklopu kontinuiranih i koordinisanih aktivnosti koje sprovode Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB), a u okviru svojih zakonskih ovlašćenja preduzete su mjere i radnje u cilju uskraćivanja boravka i zabrane ulaska za 28 stranih državljana.
Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.