OŠ „Mileva Lajović – Lalatović“: Na svečanosti uručene diplome „Luča“

luca_mileva1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 13.06.2017. u 06:51

Dodjelom diplome „Luča“ najboljim učenicima, juče je ispraćena još jedna generacija OŠ „Mileva Lajović – Lalatović“.

Priznanje za uspjeg tokom devet godina školovanja dobili su: Miloš Marojević, Bojan Đurović, Marija Miljanić, Emir Fatić, Damjana Damjanović, Marija Krstajić i Isidora Ćetković, koja je izabrana za đaka generacije.

Pored ”Luče”, Isidora je dobila na poklon komplet knjiga, diplomu za najboljeg učenika i mobilni telefon od kompanije M:tel.

Direktorica Škole Vera Božović poručila je nagrađenima da zadrže optimizam koji su imali tokom svih godina u osnovnoj školi.

„Mnogo toga oko vas probaće da vam ubije motivaciju.  Ali, ne dajte se, birajte samo najbolje. Jer ste najbolji. Ponosite se uspjehom koji ste stekli upornim i vrijednim radom, nespavanjem i višegodišnjim odricanjem, ne unizite nikada sebe u sopstvenim očima. Budite uvijek ponosni, samosvjesni ljudi, spremni da učite i doživotno da se usavršavate. Predstoji vam put uz brdo, a želim da stignete na vrh brda, iako će taj put bivati posut trnjem i cvijećem“, rekla je ”lučašima” direktorica poželjevši im uspjeh i sreću.

U okviru svečanosti priređen je kulturno-umjetnički program u organizaciji učenika Škole i njihovih mentora.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U nikšićkom Osnovnom sudu nastavljeno je suđenje nekadašnjem episkopu budimljansko-nikšićkom, a sadašnjem mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju i osmorici sveštenika, zbog sumnji da su 2020. godine prekršili mjere protiv širenja korone. Bivši načelnik CB Nikšić Tihomir Goranović tokom svjedočenja rekao je da su službenici CB nekoliko dana prije praznika Svetog Vasilija Ostroškog razgovarali sa sveštenikom Bobanom Jokićem i Ostojom Kneževićem kojima su kazali da policija mora poštovati mjere NKT-a i slovo zakona.