Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

„Oslikajmo ljubav“: Mališanima doniran pribor za crtanje

2
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 11.05.2018. u 12:35

U sklopu projekta „Oslikajmo ljubav“ koji je osmislio NVO Kult Montenegro i koji će realizovati sa djecom predškolskog uzrasta i onom čiji razvoj ometaju različiti invaliditeti, JPU "Dragan Kovačević" i Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju juče su dobili donaciju u vidu materijala za rad, odnosno probora za crtanje.

Poklone je donirala crnogorska firma JUB Crna Gora doo.

Pomenuti projekat obuhvata najprije Likovni konkurs, u kojem će učestvovati djeca starijih vaspitnih grupa iz vaspitne jedinice „Radost“, kao i djeca iz Dnevnog centra.

Konkurs je počeo juče, a trajaće do 23. maja i na kraju će 60 najboljih radova biti nagrađeno, dok će se 12 prvoplasiranih naći na godišnjem kalendaru za 2019. godinu firme JUB Crna Gora.

Proglašenje najboljih radova i nagrađivanje njihovih autora biće održano javno na manifestacijama koje će se održati u šest gradova u kojima se projekat realizuje: Beranama, Budvi, Cetinju, Nikšiću, Pljevljima i Herceg Novom.

 „Kroz ovakve aktivnosti djeca ispoljavaju stvaralačke mogućnosti, upoznaju razne tehnike crtanja, izražavaju kreativnost, originalnost, samostalnost, naravno sve uz podsticaj i podršku svojih vaspitača“, naveli su iz JPU „Dragan Kovačević“.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci