Osmomartovski bazar: Prijave dostaviti do 1. marta

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 23.02.2023. u 08:04
Turistička organizacija Nikšić, u saradnji sa Opštinom Nikšić, povodom obilježavanja 8. marta, pozvala je lokalne preduzetnike/ce koji se bave izradom suvenira, umjetnina, rukotvorina, dekorativnih predmeta, prodajom cvijeća i drugih predmeta da se prijave za učešće na Osmomartovskom bazaru.

Bazar će biti održan u periodu od 6. do 13. marta na Trgu slobode.

“Jedanaest kućica, koje će biti postavljene na Trgu slobode, će se dodijeliti kandidatima bez naknade, a izbor će izvršiti Komisija, na osnovu blagovremenosti prijave i izlagačkog materijala koji mora biti u skladu sa pozivom i praznikom. Zainteresovani preduzetnici/ce mogu se prijaviti u periodu od 22. februara do 1. marta 2023. godine, do 15h u prostorijama Turističke organizacije Nikšić, Ulica Ivana Milutinovića, br. 10, na email: [email protected]”, navodi se u pozivu.

U prijavi je, preciziraju, potrebno navesti: ime i prezime, adresu, broj telefona i proizvod/e koji se izlaže/u.

Bliže informacije mogu se dobiti na broj telefona: 040 213 262, u periodu od 7 do 15 h, svakog radnog dana.

“Pozivamo vas još jednom, da zajedničkim snagama izmamimo osmjehe našim majkama, bakama, sestrama i svim drugim pripadnicama ljepšeg pola”, poručili su u pozivu.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U crnogorskom MUP-u od pet letjelica aviohelikopterske jedinice nijedna nije operativna. Postavlja se pitanje kako ići u akcije spašavanja koje zahtijevaju pomoć iz vazduha. Iz Vojske, koja raspolaže sa pet helikoptera, ističu da to nije njihov primarni zadatak ali da su u prethodne dvije godine imali dosta angažovanja zato što takvim zadacima druge institucije nijesu mogle da odgovore.
  Sutjeska je večeras savladala Primorje 95:83 u 19. kolu Prve crnogorske košarkaške lige i upisala 14. pobjedu u šampionatu.