Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Osnovan Direktorat za socijalni dijalog i kolektivno pregovaranje

Ministarstvo rada i socijalnog staranja
 • Autor onogost.me
 • 07.07.2024. u 16:35
Ministarstvo rada i socijalnog staranja u cilju jačanja socijalnog dijaloga, poštujući princip tripartitnog pregovaranja i donošenja odluka zasnovanih na konstruktivnom dijalogu, osnovalo je Direktorat za socijalni dijalog i kolektivno pregovaranje.

Iz Ministarstva je saopšteno da, imajuću u vidu da je socijalni dijalog jedan od ključnih segmenata koje treba jačati, što je prepoznato i kroz pregovaračko poglavlje 19 - Socijalna politika i zapošljavanje a kojim koordinira ovaj organ, otvorili su dvije e-mail adrese za direktan kontakt socijalnih partnera.

E-mail adrese otvorene kako bi obezbijedili bolju komunikaciju i transparentnost u radu su [email protected] i [email protected]

“Takođe, pored e-mail adresa, u narednim danima Ministarstvo će obezbijediti i telefonsku liniju za socijalne partnere, sve u cilju postizanja što boljeg socijalnog dijaloga, kako bi ubuduće donosili odluke na zadovoljstvo svih građana”, navodi se u saopštenju.

Izvor: portalanalitika.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Na jugu sjutra vruće do 40 stepeni. UV indeks vrlo visok, između 8 i 9 UV-jedinica. U subotu na sjeveru od sredine dana i uveče kiša ili pljusak s grmljavinom, temperatura u padu.
  Bivšem direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću ukinut je istražni pritvor.