Otvorena Javna rasprava: Nacrt plana postavljanja privremenih objekata u Nikšiću

plaaaa
  • Autor onogost.me
  • 22.10.2015. u 16:53

Iz Opštine Nikšić pozivaju zainteresovane predstavnike privrednih društava, preduzetnika, mjesnih zajednica, nevladinih organizacija i građane da uzmu učešće u razmatranju  Nacrta Plana  postavljanja privremenih  objekata na području Opštine Nikšić.               

Javna rasprava će se održati u periodu od  15.10.2015. do 02.11.2015.godine, dok će se

javna tribina će se održati 30.10.2015. godine u zgradi Opštine Nikšić, sala br. 1 sa početkom u 16,00 časova.

Sa tekstom nacrta navedenog Plana  zainteresovani učesnici mogu se upoznati u prostorijama Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine , 8. sprat-kancelarija br. 5 ,6 i 7, svakog radnog dana od 10-13 časova i na web site Opštine Nikšić.

Predlozi, primjedbe sugestije i mišljenja na tekst nacrta navedenog Plana  mogu se saopštititi usmeno ili dati u pisanoj formi Sekretarijatu za uređenje prostora i zaštitu životne sredine , kao i na adresu web site opštine Nikšić – www.niksic.me

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U saobraćajnoj nezgodi dva automobila u Mokroj Njivi, u Nikšiću teže tjelesne povrede zadobila je jedna osoba, dok su tri lakše povrijeđene, saopšteno je iz nikšićke Opšte bolnice.
Povodom najave Sindikata izabranih doktora Crne Gore da će protestovati zbog toga što su se Ministarstvo zdravlja i Vlada oglušili o njihove zahtjeve i nijesu se odazvali pozivu na sastanak, iz Ministarstva zdravlja su nam saopštili da pomenuti Sindikat nije reprezentativan, niti je od strane poslodavca kao takav predložen, te se nijesu stekli uslovi za održavanje sastanka.