Otvorena Javna rasprava: Nacrt plana postavljanja privremenih objekata u Nikšiću

plaaaa
  • Autor onogost.me
  • 22.10.2015. u 16:53

Iz Opštine Nikšić pozivaju zainteresovane predstavnike privrednih društava, preduzetnika, mjesnih zajednica, nevladinih organizacija i građane da uzmu učešće u razmatranju  Nacrta Plana  postavljanja privremenih  objekata na području Opštine Nikšić.               

Javna rasprava će se održati u periodu od  15.10.2015. do 02.11.2015.godine, dok će se

javna tribina će se održati 30.10.2015. godine u zgradi Opštine Nikšić, sala br. 1 sa početkom u 16,00 časova.

Sa tekstom nacrta navedenog Plana  zainteresovani učesnici mogu se upoznati u prostorijama Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine , 8. sprat-kancelarija br. 5 ,6 i 7, svakog radnog dana od 10-13 časova i na web site Opštine Nikšić.

Predlozi, primjedbe sugestije i mišljenja na tekst nacrta navedenog Plana  mogu se saopštititi usmeno ili dati u pisanoj formi Sekretarijatu za uređenje prostora i zaštitu životne sredine , kao i na adresu web site opštine Nikšić – www.niksic.me

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Agencija za sprječavanje korupcije saopštila je za TVCG da je u toku postupak kontrole izvještaja o imovini doskorašnjeg direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića. Navode i da kontrolišu imovinu bivšeg funkcionera ANB-a Zorana Lazovića.
Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.