Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Otvorena Javna rasprava: Nacrt plana postavljanja privremenih objekata u Nikšiću

plaaaa
  • Autor onogost.me
  • 22.10.2015. u 16:53

Iz Opštine Nikšić pozivaju zainteresovane predstavnike privrednih društava, preduzetnika, mjesnih zajednica, nevladinih organizacija i građane da uzmu učešće u razmatranju  Nacrta Plana  postavljanja privremenih  objekata na području Opštine Nikšić.               

Javna rasprava će se održati u periodu od  15.10.2015. do 02.11.2015.godine, dok će se

javna tribina će se održati 30.10.2015. godine u zgradi Opštine Nikšić, sala br. 1 sa početkom u 16,00 časova.

Sa tekstom nacrta navedenog Plana  zainteresovani učesnici mogu se upoznati u prostorijama Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine , 8. sprat-kancelarija br. 5 ,6 i 7, svakog radnog dana od 10-13 časova i na web site Opštine Nikšić.

Predlozi, primjedbe sugestije i mišljenja na tekst nacrta navedenog Plana  mogu se saopštititi usmeno ili dati u pisanoj formi Sekretarijatu za uređenje prostora i zaštitu životne sredine , kao i na adresu web site opštine Nikšić – www.niksic.me

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Odliv stanovništa i loša putna infrastruktura najveći su problemi opštine Plužine, kazao je u emisiji „Mreža“ Televizije Crne Gore predsjednik te opštine Slobodan Delić.
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković, sekretar Sekretarijata za kulturu sport, mlade i socijalno staranje Dejan Ivanović, kopredsjednica Ženskog kluba Skupštine opštine Nikšić Ksenija Milović i izvršna koordinatorka NVO ,,SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić“ Nataša Međedović, potpisali su Memorandum o razumijevanju i saradnji, sa ciljem unapređenja servisa za prevenciju, zaštitu, rehabilitaciju i reintegraciju žrtava rodno zasnovanog nasilja na nivou opštine Nikšić.