Ozrinići: Od udara groma uginule četiri krave

2q
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 26.06.2017. u 14:04

Nestabilne vremenske prilike, praćene jakom grmljavinom, danas su pogodile Nikšić, a petočlana porodica Janjušević posebno će zapamtiti ovaj dan. Naime, njima su oko 13.30h, kako se pretpostavlja, od udara groma uginule četiri krave.

Janjuševići inače žive od stočarstva, nezaposleni su, a imaju dva đaka i studenta. Grom im je, kako kaže Milisav Janjušević, prepolovio stado.

„Imamo malu farmu već 15 godina. Od ovoga živimo. U šoku smo. Dobro je da mi nijesmo bili u štali jer smo samo pet minuta prije grmljavine  iz štale izašli ja i supruga. Šteta je velika. To su bile dobre krave, najmanje 1.500 eura po grlu, a dvije su bile i steone“, kaže ogorčeno za naš portal Milisav.

Janjuševići su pozvali veterinarskog inspektora koji je, kako nam je kazao Milisav, napravio zapisnik.

Sad mu, kako zaključuje, ostaje samo da sa papirima i zapisnicima od resornog ministarstva zatraži pomoć za nadoknadu štete.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nikšićkoj policiji je 3. decembra u 11.25 časova prijavljeno od strane Medicinskog centra Nikšić, da je u njihove prostorije pristupilo maloljetno lice u prisustvu roditelja, sa povredama iz nasilja.