Padavine moguće još danas i sjutra, a onda porast temperature

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 11.01.2023. u 11:53
Sniježnih padavina će biti još samo danas i sjutra, a od subote će biti nešto viša temperatura, rekao je u Bojama jutra šef Meteo centra TV Vijesti Dušan Pavićević.

On je objasnio da će temperature na sjeveru biti povoljne, ali da snijeg neće padati.

“Možda nešto uspiju da naprave u Kolašinu na skijalištu 1450 jer imaju sistem za osniježavanje. Jutra će biti prilično hladna, a i dani će biti povoljni za proizvodnju vještačkog snijega. Sa ovim što je palo možda uspiju da osposobe neke staze za naredni vikend”, ocijenio je Pavićevič.

U sedam sati na mjernom mjestu na Žabljaku visina sniježenog pokrivača bila je četiri centimetra, a vrlo slično je i na najnižim djelovima staze.

“Na Bjelasici je nešto je veća na višim djelovima staze, vjerovatno oko 10 centimetara. U svakom slučaju nedovoljno za skijanje”.

Prema produženom srednjoročnom materijalu do sredine februara, kazao je Pavićević, prognoze su da će temperature biti malo više od uobičajenih za ovo doba godine.

Izvor: vijesti.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.
  Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.