Pivarci u ovoj godini donirali 73 jedinice krvi

 • Autor onogost.me
 • 26.10.2023. u 15:14
Klub dobrovoljnih davalaca krvi Pivare „Trebjesa“ organizovao je i ovog oktobra 27. akciju davalaštva u okviru koje je sakupljeno 37 jedinica krvi.

Riječ je o drugoj akciji u ovoj godini koja je održana 23. i 25. oktobra u Centru za transfuziju krvi Doma zdravlja Nikšić.

Nakon uspješne akcije, iz Kluba poručuju da su i ovoga puta bili motivisani željom da, udruženi, pomognu.

„Kroz dvije ovogodišnje akcije uspjeli smo da doniramo 73 jedinice krvi  i tako značajno pomognemo onima kojima je ova dragocjena tečnost potrebna u najvažnijim trenucima. Pokazali smo da smo tu jedni za druge, a upravo to nam je najveća motivacija da već 13 godina njegujemo tradiciju filantropije na ovaj način. Jednako važno nam je što naši sugrađani već preko deceniju mogu da računaju na naše članove čime dajemo doprinos zajednici kojoj pripadamo“, poručio je predsjednik Kluba dobrovoljnih davalaca krvi Pivare „Trebjesa“ Željko Vučetić koji se zahvalio i Centru za transfuziju krvi Doma zdravlja Nikšić na podršci i profesionalnosti.

Članovi Kluba dobrovoljnih davalaca krvi Pivare „Trebjesa“ od njegovog osnivanja 2010. godine prikupili su gotovo 1.300 jedinica krvi. Klub organizuje dvije akcije davanja krvi godišnje – jednu u proljeće, a drugu uoči dana kompanije, u oktobru.

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ekološki pokret ,,Ozon” snažno podržava inicijativu Nemanje Vukovića, predsjednika SO Nikšić, za dobijanje statusa grada, čime bi se otvorile perspektive za održivi razvoj terirorijalno najveće opštine u Crnoj Gori, navode iz tog pokreta.
  U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, upozorili su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).