Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Počela adaptacija vrtića “Mačak”

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 16.01.2024. u 14:17
Adaptacija prostorija područne jedinice vrtića "Mačak" u Morakovu počela je danas.

Kompletan potrebni materijal obezbijedio je Savjet MZ Župa Nikšićka.

"Na ovaj način djeca će imati sve potrebne uslove za ugodan boravak u vrtiću. Savjet MZ će i narednom period nastojati da svojim aktivnostima stvara bolje uslove za najmlađu populaciju u našem mjestu, jer se mnogo puta pokazalo da je  aktivanost nas samih, koji ovdje bitišemo, jedina garancija da možemo stvarati bolje uslove za život, ne samo djece nego i svih stanovnika. Samo zajednički se može dovesti do opstanka naše mjesne zajednice", saopštio je predsjednik Savjeta MZ Župa nikšićka Radulović Dragoljub.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Zakon o upravljanju otpadom predstavlja prekretnicu za Crnu Goru jer postavlja temelje za smanjenje otpada, zaštitu prirodnih resursa, i povećanje ekološke svijesti među građanima kroz mjere kontrole, kazao je u razgovoru za Portal RTCG ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović.
  Ministar zdravlja Vojislav Šimun kazao je da očekuje da će od jeseni transplantacije biti rađene i u Kliničkom centru. Gostujući na TVCG kazao je da rade na smanjivanju listi čekanja, te da je u pripremi nova metodologija zakazivanja pregleda. Istakao je da je broj bolovanja preko 30 dana smanjen za 50 odsto, a ispod 30 dana za 20 odsto.