Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Počela isplata jubilarnih nagrada zaposlenima u prosvjeti

Ministarstvo prosvjete
 • Autor onogost.me
 • 17.05.2023. u 19:37
Nakon dužeg vremenskog perioda počela je isplata jubilarnih nagrada zaposlenima u prosvjeti, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

"Iako to nije bila imperativna obaveza Ministarstva prosvjete, Ministarstvo je učinilo sve kako bi se obezbijedila sredstava za isplatu ovih nagrada. Kako se radi o značajnim finansijskim sredstvima koje je bilo potrebno obezbijediti iz budžeta Crne Gore, ostvarili smo saradnju sa Ministarstvom finansija, kako bi se potrebna sredstva obezbijedila i isplatile jubilarne nagrade", naveli su u saopštenju.

Podsjetili su da je nakon obezbjeđenja povećanja zarada prosvjetnim radnicima od 20 posto početkom godine, taj resor uspio da obezbjedi i sredstva za dugo čekanu isplatu jubilarnih nagrada.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Od premijera Milojka Spajića i predstavnika više partija brojne reakcije na govor predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića. On je, kako prenose mediji, prilikom obilježavanja 166 godina od bitke na Grahovcu, kazao da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima.
  Za Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) bi bolje bilo da se zove 'Princeze na zrnu graška', jer kako drugačije okarakterisati ekipu koja svakodnevno iznosi neistinite konstrukcije, zaboravlja šta su oni napravili od Nikšića, a onda kada sretnu bilo kog funkcionera lokalne vlasti pokušavaju da objasne kako niko od njih pojedinačno nema veze sa onim što njihov odbor saopštava i bivaju uvrijeđeni ako ih neko mrko pogleda ili im onako kako zaslužuju kaže da ne govore istinu, pa opet đuture kao odbor rone suze u saopštenjima.