Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Počela obnova horizontalne signalizacije

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 24.06.2024. u 13:58
U Nikšiću su počeli radovi na obilježavanju horizontalne signalizacije u određenim djelovima grada.

Iz Sekretarijata za komunalne i saobraćaj saopštili su da se radovi izvode u noćnim satima zbog smanjene frekvencije saobraćaja i povoljnih vremenskih uslova za rad u tom terminu.

Radove izvodi DOO „Komunalno Nikšić“ po nalogu Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj, koristeći kvalitetne boje.

Obilježavanje je započeto na lokaciji kod kružnog toka prema Kličevu (raskrsnica ulica 13. jula, Trebješke i Podgorički put) i nastavlja se Ulicom 13. jula prema glavnom kružnom toku (skveru), te ulicama Ivana Milutinovića, Vuka Karadžića. Radovi u Ulici Vuka Mićunovića počeće nakon završetka postavljanja zaštitne pješačke ograde na razdjelnom ostrvu.

„U toku narednog mjeseca započeće radovi na obilježavanju horizontalne signalizacije hladnom plastikom u užem gradskom jezgru – u ulicama Njegoševoj, Nikole Tesle, Nika Miljanića, Narodnih heroja, V proleterske i drugim. Ova vrsta boje je znatno kvalitetnija i ima duži rok trajanja“, kazali su iz Sekretarijata.

Poručuju da će u saradnji sa DOO „Komunalno Nikšić“ nastaviti sa mnogobrojnim aktivnostima kako bi se bezbjednost pješaka i drugih učesnika u saobraćaju podigla na viši nivo.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Kad ce se sjetiti da pokose oko puteva po gradu? U Kocane je Posta zarasla, guvno da se i ne pominjes… Na raskrsnice nepregledno, jure automobili, rupe na ulici se preskacu ne krpe se…Katastrofa.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Na jugu sjutra vruće do 40 stepeni. UV indeks vrlo visok, između 8 i 9 UV-jedinica. U subotu na sjeveru od sredine dana i uveče kiša ili pljusak s grmljavinom, temperatura u padu.
  Bivšem direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću ukinut je istražni pritvor.