Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Počela rekonstrukija sale u OŠ „Dušan Bojović“

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 05.07.2024. u 14:56
Danas su počeli radovi na rekonstrukciji školske sale u Osnovnoj školi (OŠ) "Dušan Bojović" u Župi.

Iz Savjeta Mjesne zajednice Župa Nikšićka saopšteno je da su radove počeli zahvaljujući uspostavljenoj saradnji sa jednom od najpoznatijih kompanija u regiona - MK Group Beograd.

„U sklopu radova biće u potpunosti rekonstruisana unutrašnjost sale, zamijenjene podne podloge, rasvjeta, svjetlarnik, zidovi, tako da će djeca ove škole imati lijepe uslove za ugodan boravak tokom izvođenja nastave. Vrijednost donacije koju je firma MK Group uplatila je 54.285,44 eura, na osnovu predračuna koji je uradila firma L Gradnja koja će i izvesti predviđene radove“, kazao je predsjednik Savjeta MZ Župa Nikšićka Dragoljub Radulović.

Rok za izvođenje radova je 40 dana.

Savjet MZ Župa Nikšićka izrazio je zahvalnost kompaniji  MK GROUP što je, kako kažu, na pravi način razumjela zahtjev koji su joj uputili.

Navode da su to i očekivali imajući u vidu "činjenicu da je navedena kompanija jedna od društveno najodgovornijih kompanija u regionu".

„Kompanija koja se već četiri decenije ističe po promišljenim pristupima i podršci zajednicama, a posebno je upečatljiva činjenica da u velikom obimu ta podrška ide mladima i humanitarnim akcijama. Stoga smo mi u našoj zajednici srećni što smo na jedan pravi način uspostavili saradnju sa MK grupom, a i ponosni smo svi, koji zdravo razmišljamo, što je osnivač navedene kompanije Miodrag - Kole Kostić, čiji su korijeni iz Župe i  koji je svojom vizijom i preduzetničkim duhom pokazao da sve potiče od pojedinca i njegove volje da se svari postave na pravo mjesto. Savjet MZ Župa vjeruje da je ovo tek početak dobre saradnje sa kompanijom MK Group Beograd“, kazao je Radulović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Sa srecom iradno dalje da se ide jer dosta iz Zupe ide i zahvaliti se donatorima i svima koji doprinose Zupi

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
  Nakon gotovo četiri godine flota Avio-helikopterske jedinice MUP-a je operativna za pružanje podrške svim resorima, a tokom ljeta posebno u oblasti bezbjednosti saobraćaja i zaštite i spasavanja, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.