Počela škola skijanja na Vučju

snijeg
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 20.01.2016. u 11:41

Kako navode iz ski centra "Vučje", s obzirom na to da još uvijek nijesu počeli da rade punim kapacitetima, posjeta za vikend je bila solidna.

Smještajni kapaciteti su bili djelimično popunjeni.

“Na smještaju u hotelu su preovladavali domaći gosti,mada je bilo gostiju i iz Bosne i Hercegovine, a što se tiče dnevnih posjeta i tu su većinom domaći gosti posjećivali Vučje”, rekla je Vanja Tomašević, PR ski centra.

Kako je dodala, u ponedjeljak je je zvanično počela sa radom prva grupa škole skijanja “Vučko”.

“Oko 60 djece je upisano u ovu grupu i boraviće pet dana. Osim njih na smještaju ima još gostiju i smještajni kapaciteti su 85% popunjeni”, dodala je . 

Kako najavljuju u narednom periodu očekuju i goste koji su već boravili u hotelu.

Iz ski centra su saopštili da je rekreativna staza zatvorena i da se nadaju da će je do vikenda otvoriti.

Trenutna visina snijega je 30 cm snijega na skijalištu.

Sve informacije i rezervacije na broj 067 637 049.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.
U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, mjestimično je smanjena vidljivost, a mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).