Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Počeo sa radom portal Omladina: Megafon koji je na usluzi građanima

screenshot
 • Autor onogost.me
 • 25.02.2024. u 11:07
Sa ciljem da ispričaju kvalitetne priče i udahnu optimizam, prije svega mladima u Nikšiću, a onda i svima ostalima, pokrenut je portal Omladina.

“Pred vama je portal Omladina – mjesto na kojem se okupljaju i mladi i stari, svi ljudi dobre volje, koji imaju potrebu nešto da kažu i koji žele dobro gradu u kojem živimo – Nikšiću, i dobrobit svojoj zemlji – Crnoj Gori.

Nema potrebe da pišemo ko stoji iza portala Omladina, jer nas sve dobro znate. Mi smo praktično administratori, tehnički dio cijele priče, u koju želimo da se uključite svi vi koji nas čitate i svi oni kojima ćete prenijeti glas da je portal Omladina počeo sa radom i da na njemu ima mjesta za sve one dobre volje i kvalitetnog pera”, navode iz portala Omladina.me.

Poručuju da će se truditi da svakog dana donose nove i zanimljive tekstove: edukativne, informativne, zanimljive, da razgovaraju sa sugrađanima i da pitaju za mišljenje i savjet.

“Jer, u krajnjem, portal Omladina je megafon koji je na usluzi svima nama, a čiji glas će tek pomjerati planine. U to smo sigurni”, poručili su iz portala Omladina.

“Želimo da vam predstavimo mogućnosti za koje možda prije nijeste imali priliku da čujete, da potenciramo teme iz kulture i ekološkog aktivizma, promovišemo antifašizam i da iznesemo svaki problem o kojem ćete nam govoriti, a zatim da udruženim snagama damo prijedloge i radimo na njihovom rješavanju. Za kraj, dajte nam podršku. Čitajte portal Omladina i podijelite neki tekst koji rezonuje sa vašim nazorima. Dajte nam sugestije, šaljite pohvale i uputite kritiku, kad god je dobronamjerna i na mjestu”, poručili su osnivači portala Omladina.me.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  NVO "Bunte scena" protestovala je, sa grupom građana, ispred Nikšićkog pozorišta, zahtjevajući ostavku ili smjenu umjetničkog direktora te kulturne ustanove Janka Jelića zbog stavova iskazanih u saopštenju kojim obrazlaže odluku da se predstava "Izložene" ne uvrstiti u repertoar Nikšićkog pozorišta.
  Pojedini proizvođači ove godine prijavljuju veći broj grla za subvencije u stočarskoj proizvodnji nego što to pokazuje realno stanje, a grlo sa istim brojem ušnih markica pojavljuje se na dva gazdinstva, što je utvrđeno kontrolom kroz veterinarski informacioni sistem, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će, na osnovu zaključka Vlade Crne Gore, formirati Međuresorsku radnu grupu koja će se baviti provjerom inostranih obrazovnih isprava na privatnim i javnim obrazovnim ustanovama u regionu.