Počinje gradnja Vatrogasne stanice

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 16.09.2023. u 07:38
Predsjednik Vlade Dritan Abazović i predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević položiće danas kamen temeljac za izgradnju prve faze Vatrogasne stanice u Nikšiću.

Zgrada Vatrogasne stanice nalaziće se pored kružnog toka na uglu Bulevara 13. jula i Trebješke ulice.

Ugovor o izvođenju radova sklopljen je između Opštine Nikšić i “L-Gradnje” DOO Nikšić, sa podugovaračima AD “Mehanizacija i programat” i “MontEnergo” DOO Nikšić.

Ukupna vrijednost radova je 3.300.000 eura, dok cijena izvođenja radova za prvu fazu iznosi 693.544 eura, sa rokom izvršenja radova od tri mjeseca.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) Univerziteta Crne Gore obilježiće i ove godine Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama, 5. oktobar, i to centralnim programom pod nazivom Biblioteke za studente koji će se održati u dvadeset narodnih biblioteka u Crnoj Gori, kao i organizacijom javne tribine pod nazivom Biblioteke u 21. vijeku: između nostalgije i evolucije.
  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović uputiće danas svim parlamentarnim subjektima predlog "Platforme za Crnu Goru u EU", a čiji je primarni cilj vraćanje reformske i evropske agende u društveno-politički fokus, kao i zajedničko djelovanje na ubrzanju našeg evropskog puta, saopšteno je iz kabineta Predsjednika.