Počinju restrikcije!

voda_3_0
pixabay.com
  • Autor onogost.me
  • 23.10.2019. u 14:04

Zbog pogoršane situacije sa dotokom vode na vodoizvorištu Vidrovan kao i padu nivoa u bunarima Poklonci , ugrožena je stabilnost i pouzdanost sistema vodosnadbijevanja, javljaju iz JP “Vodovod i kanalizacija“, zbog čega su prinuđeni da počnu sa najavljenim isključenjima prigradskih naselja sa vodovodne mreže .

Kako su kazali isključenja će se vršiti po utvrđenom rasporedu u vremenskom intervalu od 18h tekućeg do 7h narednog dana i to u ciklusima, svaki treći dan ista grupa

Prva grupa – Kočani, Studenca, Kapino Polje, Poljica i Vitalac, Grebice Mokra Njiva , Glibavac, Miločani , Zavrh , (isključenja 23. oktobar).

Druga  grupa – Kličevo, Straševina, Bogetići, Trebješka ul ica, Ozrinići

Treća grupa – Humci , Ćemenca, Rubeža , Oštrovac , Dragova Luka

Za isključenu grupu obezbijeđeno je vozilo sa pitkom vodom koja će biti dostavljena pozivom na broj 067 608-236

“Još jednom podsjećamo i apelujemo da je nedovoljan dotok vode sa vodoizvorišta Vidrovan , da se već duže u sistemu obezbjeđuje dodatna količina vode sa bunarskih postrojenja Poklonci maksimalnim kapacitetom i da je zbog pada nivoa u funkciji 4 od 5 mogućih bunarskih pumpi, da je potrošnja u prigradskim naseljima enormno velika, da nema trenda pada uprkos apelima i da je zbog ovakve situacije ugrožena stabilnost i pouzdanost sistema vodosnabdijevanja”, istakli sui z JP “Vodovod i kanalizacija”.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Osnivač i direktor Kulturno- kreativnog centra "Akord", pjevač, pjesnik, sugrađanin Dragan Knežević preminuo je u 61. godini života.
Stočar iz Nikšića Slavko Bezmarević za emisiju TVCG "Agrosaznanje" govori o tome kako nije zadovoljan odnosom resornog ministarstva prema proizvođačima hrane. Kaže da je sve manje stočara iako se, da država pomaže, od ovog posla može lijepo živjeti.