“Podsjećamo se svih onih koji su za slobodu i nezavisnost Crne Gore dali život”

UBNOR i antifašisti Nikšića
 • Autor onogost.me
 • 21.05.2023. u 11:34
Povodom obilježavanja 17 godina od obnove nezavisnosti UBNOR i antifašisti Nikšića položili su cvijeće na spomen-obelisk na Grahovcu i na spomenik crnogorskim komitima na Trgu Save Kovačevića.

„Ove godine obilježava se 165 godina od ove velike pobjede crnogorske vojske nad Osmanlijama koja je utrla put konačnom priznanju Crne Gore kao nezavisne države. UBNOR i antifašisti Nikšića položili su cvijeće i na spomenik crnogorskim komitima u Nikšiću koji su se borili za pravo, čast i slobodu Crne Gore. Proslavljajući ovaj veliki praznik podsjećamo se svih onih koji su za slobodu i nezavisnost Crne Gore dali ono najvrednije što su imali, a to je život.

Zbog njih, zbog nas i zbog svih budućih generacija čuvajmo slobodu i nezavisnost Crne Gore“, naveli su u saopštenju iz UBNOR-a i antifašisti Nikšića.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Јесу ли се партизани борили под тробојком са петокраком или овом заставом?
   И како наводни “антифашисти” полажу цвијеће на споменик комитима ,а комунисти убили вођу комита Крста Зрнова Поповића?
   Ко је овдје луд???

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U saobraćajnoj nezgodi dva automobila u Mokroj Njivi, u Nikšiću teže tjelesne povrede zadobila je jedna osoba, dok su tri lakše povrijeđene, saopšteno je iz nikšićke Opšte bolnice.
  Povodom najave Sindikata izabranih doktora Crne Gore da će protestovati zbog toga što su se Ministarstvo zdravlja i Vlada oglušili o njihove zahtjeve i nijesu se odazvali pozivu na sastanak, iz Ministarstva zdravlja su nam saopštili da pomenuti Sindikat nije reprezentativan, niti je od strane poslodavca kao takav predložen, te se nijesu stekli uslovi za održavanje sastanka.