Poginula jedna osoba, četvoro povrijeđenih

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 20.01.2023. u 16:15
Četrdesetdvogodišnji Vladimir Jaramaz poginuo je u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Nikšića prema Podgorici, kod Pig petrol pumpe, dok su četiri osobe povrijeđene.

Nesreća se dogodila oko 14.05 sati, saopšteno je Portalu RTCG iz OKC-a Uprave policije.

V. J. je u automobilu bio sa suprugom i dvoje djece.

Direktorica Opšte bolnice Nikšić Dušanka Milatović Perović kazala je za portal Onogošt da D. J. (7) ima lakše povrede i da je na Odjeljenju hirurgije.

“A. J. (12) ima povredu glave, upućena je u Klinički centar. Njihova majka M. J. primljena je na našoj hirurgiji, lakše povrede. Osoba iz drugog auta primljena na hirurgiji i nema, za sada, znakova težih povreda”, kazala je direktorica Opšte bolnice.

Saobraćaj će biti u prekidu dok traje uviđaj.

Vozila se preusmjeravaju kroz Kličevo.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, a u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
  Danas se obilježava Svjetski dan borbe protiv raka kao jedinstvena inicijativa za borbu protiv ove globalne epidemije i njegov cilj je usmjeren na četiri osnovne tačke: promocija zdravog načina života, omogućavanje ranog otkrivanja bolesti, postizanje dostupnog liječenja za sve i poboljšanje kvaliteta života oboljelim, saopšteno je iz Crnogorskog društva za borbu protiv raka (CDPR).