Poginuo Nikšićanin tokom rušenja zgrade u Ulcinju

rusenje_zgrade
Ulinfo.com
  • Autor onogost.me
  • 14.10.2015. u 18:32

Miroslav Glušica, tridesetsedmogodišnji Nikšićanin, poginuo  je danas prilikom rušenja nelegalno izgrađenog objekta u naselju Pinješ u Ulcinju, dok je njegov dvije godine stariji kolega i sugrađanin Milivoje Perović zadobio teže tjelesne povrede, saznaje portal Onogošt. 

Po nalogu uprave za inspekcijske poslove danas je rušena višespratnica na Pinješu, koja, kako nezvanično saznaje portal Ul-info, pripada biznismenu Muju Redži. 

Glušica  je stradao oko 13h kada se na njega srušilo stepenište, dok je njegov kolega hitno prebačen u bolnicu u Baru i van je životne opasnosti.

Radove na rušenju zgrade izvodila je firma DM Company iz Nikšića.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

U Crnoj Gori ne postoji tačan podatak o tome koliko se djece rađa prijevremeno, ali procjene kažu da je to između šest i osam procenata, saopštila je dr Danojla Dakić iz Centra za neonatologiju u emisiji "Link". U svijetu su, kako navodi, podaci veoma raznoliki, u Americi je procenat prijevremeno rođene djece porastao već na 10 do 11 odsto, u raznim evropskim zemljama, taj procenat je nešto niži, u Engleskoj je pet, u Francuskoj osam odsto.
Za jedanaesti ciklus Programa stručnog osposobljavanja do danas se prijavilo 2.538 korisnika. Poslodavci su ove godine oglasili 16.569 radnih mjesta, saopštilo je Ministarstvo prosvjete.