Polaznici Access Programa obilježili Međunarodni dan mira

14442797_10207240756152859_328962349_n
  • Autor onogost.me
  • 22.09.2016. u 08:47

Aktivnosti u okviru English Access Microscholarship Programa i u ovoj školskoj godini nastavljaju se u dobrom duhu. 

Učenici ovog programa su se tokom jučerašnjih aktivnosti pridružili brojnim drugarima širom svijeta proslavljajući dan Mira.

Shvatajući značaj mira u svijetu učenici su pripremili golubove simbole mira na kojima su ispisivali poruke sa željama da ljudi poštuju jedni druge, da ne bude rata, da se poštuje jednakost među ljudima.

Polaznici Access Programa su na gradskom trgu u našem gradu sproveli aktivnost u kojoj su svojim sugrađanima dijelili balone i golubove sa porukama mira. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) uhapšeno je još nekoliko službenika Uprave prihoda i carina (UPC), zbog sumnje da su umiješani u krađu zaplijenjenih cigareta koje je trebalo da budu uništene, saopšteno je iz Tužilaštva.
Prije pola godine uprava nikšićkog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ podnijela je krivičnu prijavu protiv bivšeg direktora te firme Velizara Vojinovića, a ovih dana zatražiće od Vrhovnog državnog tužilaštva odgovor da li je formiran predmet po prijavi i ukoliko jeste u kojoj je fazi.