Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Policija oduzela automatsku pušku i veću količinu municije

cb_niksic
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 20.10.2016. u 10:56

Nikšićka policija, u saradnji sa kolegama iz Herceg Novog, oduzela je od Rajza Adžovića (69) automatsku pušku, pribor za to oružje, veću količinu municije različitog kalibra, kao i određenu količinu petardi u ilegalnom posjedu.

Naime, pripadnici policije su po nalogu sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću, a na osnovu operativnih saznanja izvršili pretres kuće koju koristi Adžović.

Tom prilikom pronađena je automatska puška, nepoznatog fabričkog broja, 42 komada metaka za automatsku pušku, 45 komada puščane municije nepoznatog kalibra, pakovanje sa većom količinom olovne sačme, pet komada stega za puščanu municiju, pribor za čišćenje oružja i 79 kodmada raznih vrsta pirotehničkih sredstava – petardi. 

O navedenom je obaviješten državni tužilac u Nikšiću koji je naložio da se predmetno oružje i municija upute na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu nakon čega će biti podnešena krivična prijava.  

Pripadnici Centra bezbjenosti nastavljaju sa aktivostima na pronalasku vatrenog oružja i municije u ilegalnom posjedu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).