Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Policija upozorava: Potencijalna internet prevara putem SMS-a

RTCG
 • Autor onogost.me
 • 22.12.2023. u 15:22
Uprava policije upozorila je na potencijalnu internet prevaru putem SMS poruka i pozvala građane da vode računa prilikom navođenja ličnih ili bankovnih podataka.

Iz policije navode da na brojeve korisnika crnogorskih mobilnih operatera stižu poruke sa inostranog broja, u ime Pošte Crne Gore, a u čijem sadržaju je i link, za dopunu informacija vezanih za adresu primaoca pošiljki, prenosi portal RTCG.

Obavijestili su građane da se radi o potencijalnoj prevari.

"Molimo građane da se, prilikom primanja poruka ovog ili sličnog sadržaja, a prije nego unesu bilo koju vrstu svojih ličnih i bankovnih podataka, informišu kod nadležnih službi Pošte Crne Gore i na taj način spriječe eventualni nastanak materijalne štete", upozorili su iz Uprave policije.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić uručio je danas u Skupštini Crne Gore, Shodno Zakonu o državnim nagradama, Trinaestojulsku nagradu dobitnicima za 2024. godinu.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će, nakon dobijanja potvrde i releventnih informacija, privremeno obustaviti priznavanje fakultetskih diploma stečenih na fakultetima u Bosni i Hercegovini koji su obuhvaćeni istragama tamošnjih nadležnih organa, a do okončanja postupaka, u cilju zaštite javnog interesa Vlade Crne Gore. To je jedan od zaključaka Vlade usvojen na predlog Ministarstva.
  Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović posjetila je Osnovnu školu ,,Rade Perović” u Velimlju, nakon što je nevrijeme pričinilo štetu na objektu.