Policijska akcija “Udar”: Nikšićani Dražen Vujačić i Predrag Koprivica osumnjičeni da su lažirali udes

traffic
  • Autor onogost.me
  • 05.11.2015. u 18:14

U okviru policijske akcije "Udar" procesuirano je 14 osoba zbog sumnje da su lažirale saobraćajne nezgode radi sticanja protivpravne imovinske koristi, piše Cdm

“Službenici Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su sa kolegama iz Centra bezbjednosti Nikšić, podnijeli krivičnu prijavu protiv još dvije osobe, zbog sumnje da su počinila krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja“, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako saznaje portal Onogošt, Nikšićani Predrag Koprivica (24) i Dražen Vujačić (27) sumnjiče se da su 2. marta 2014. godine, oko 20.30 sati, telefonom prijavili Dežurnoj službi CB Nikšić da je na raskrsnici ulica Mojkovačkih ratnika i Žarka Zrenjanina u Nikšiću došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su njih dvoje učestvovali kao vozači. 

Tom prilikom Nikšićani su slagali da su oštećenja na vozilima nastala u toj saobraćajnoj nezgodi koja se, u stvari, nije ni dogodila.

Na osnovu navoda osumnjičenih sačinjen je zapisnik o uviđaju saobraćajne nezgode, a sve u cilju naplate štete od osiguravajućeg društva.

Procesuiranjem Nikšićana do sada je u akciji „Udar“, zbog osnova sumnje da su počinili navedeno krivično djelo na već opisani način, od februara ove godine do danas, u sedam odvojenih aktivnosti, procesuirano 14 osoba. 

Sva krivična djela koja su u okviru ove akcije do sada procesuirana počinjena su na teritoriji Nikšića.

Iz Uprave policije poručuju da će se policijske aktivnosti u akciji “Udar” nastaviti. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Putnici Air Montenegra od juče ujutru čekaju let na relaciji Ljubljana - Podgorica. Iz kompanije su Portalu RTCG da je do kašnjenja u realizaciji jučerašnjeg leta Ljubljana-Podgorica došlo zbog manjeg tehničkog kvara na avionu, a let će biti realizovan po otklanjanju istog.