Polovni udžbenici i ove godine u ponudi ispred Robne kuće: Komplet od 20 do 40 eura

udzb
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 23.08.2018. u 06:17

Kako se bliži kraj ljeta i početak školske godine, polako počinju i pripreme učenika, a ispred Robne kuće tradicionalno se u ovom periodu organizuje prodaja starih udžbenika.

Mogu se naći polovne knjige gotovo za sve razrede za osnovnu i srednju školu i to po povoljnijoj cijeni nego u knjižarama.

Cijena kompleta knjiga je od 20 do 40 eura, zavisno od razreda, a prodavci su zadovoljni prodajom i navode da će do 1. septembra vjerovatno proći svi udžbenici.

„Prodajem knjige za sedmi razred i cijena je 40 eura. Imao sam i komplete za šesti i osmi razred koje sam već prodao. Cijena kompleta je od 30 do 40 eura, a za niže razrede od 20 do 30 eura. Kupci dolaze svakodnevno da se raspituju za cijenu, a sigurno i da će prodaja bolje ići kako se bude bližio početak školske godine“, kazao nam je Petar, koji zajedno sa bratom i ovog ljeta prodaje udžbenike.

Komplete i za osnovnu i za srednju školu našli smo kod našeg sugrađanina Alekse, koji već nekoliko  godina zaredom prodaje stare udžbenike.

„Prodaju se knjige od četvrtog osnovne pa do četvrtog razreda gimnazije. Kompleti za osmi i deveti razred su po 35 eura, a ostale su od 20 do 40 eura, zavisno od razreda i od kvaliteta knjiga. Interesovanja ima svakog dana, tako da mislim da neće niko imati problema ko je ovdje da proda knjige“, kazao nam je Aleksa.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.