Pomoć od 100 eura za 40 porodica

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 26.01.2023. u 09:19
Četrdeset socijalno ugroženih porodica dobiće pomoć u iznosu od po 100 eura, a sredstva su obezbijedili naši iseljenici iz Rusije.

To navode iz NVO Izvor života i naglašavaju da je odluka iseljenika da se pomoć mora podijeliti svim vjerama.

“Peđa D. koji trenutno boravi u Crnoj Gori sa nama će narednih dana obići porodice i uručiti pomoć. Juče su on i naša volonterka obišli nekolike porodice i bili zatečeni onimuslovima u kojima porodice žive”, navode iz te NVO.

Ovi momci, kako kažu, imaju samo jedan cilj – da pomognu sugrađanima bez bilo koje reklame sebe.

“Na naš zahtjev, s obzirom da nam je novac poslat na ruke, tražili smo da neko od njih ide sa našim volonterima kako bi podijelili novac. Jedna od žena zahvalila se ovim divnim ljudima i kaže pomoć je dobrodošla taman da djeci kupi obuću pred početak drugog polugodišta”, dodaju oni.

Kako kažu, i danas će se nastaviti podjela za preostale porodice.

“Naša organizacija ponosna je što je zahvaljujući ovim ljudima mogla pomoći. Nadamo se da će im ova skromna pomoć makar malo olakšati probleme koje imaju”, dodaju iz NVO Izvor života.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U Crnoj Gori jutros je najviše snijega na Žabljaku 80 centimetara, objavljeno je na sajtu Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.
  U nižim predjelima Crne Gore jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, dok su mjestimično mokri u centralnim i sjevernim predjelima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).