Portal Onogošt u redizajniranom izdanju

onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 12.08.2022. u 08:25
Poštovani čitaoci i prijatelji portala Onogošt, sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da od sada sadržaje na stranicama našeg portala možete pratiti u redizajniranom izdanju.

Malo smo osvježili izgled stranice, ali ono što nam je posebno važno jeste da ćete u novom izdanju baš vi, naši čitaoci, imati više prostora i mogućnosti da kreirate sadržaj, jer mi smo tu zbog vas.

Priče, kolumne, fotografije, videi

Novina na stranici portala je rubrika Čitaoci šalju. Samo jednim klikom na dugme Pošalji svoju priču (viber, mail ili telegram) moći ćete da nam pošaljete vaše priče, kolumne, fotografije ili videa, sve ono što smatrate da treba i zavrijeđuje da se nađe na portalu. Zato vas pozivamo da to i učinite.

Mali oglasi

Iako su mali oglasi i ranije postojali na našem portalu, od sada ćete vi sami postavljati svoj oglas, naravno besplatno i sasvim jednostavno. Samo klikom na dugme Pošalji oglas doći ćete do prostora da unesete sadržaj svog oglasa, broj telefona i po želji postavite najviše pet fotografija. Oglasi su, kao i ranije, aktivni 30 dana, nakon čega možete postaviti ponovo.

Donacije

Od sada ćete moći da podržite rad našeg, odnosno vašeg portala Onogošt kroz donacije u iznosu u kom želite.

Donacije možete izvršiti na  žiro-račun 520-22328-21  kod Hipotekarne banke.

Instrukcije za plaćanje iz inostranatva:

Hipotekarna banka ad, Podgorca, Montenegro

SWIFT – HBBAMEPGXXX

IBAN – ME25520042000000374238

Svaki uplaćeni euro biće evidentiran kao potvrda naše posvećenosti da sa vama kreiramo medijski sadržaj koji želite da vidite.

Sve donacije biće iskorišćene za razvijanje i unapređivanje kvaliteta rada novinara i samog medija, prije svega kroz razvijenje vještina za kreiranje istraživačkih priča.

Portal Onogošt daje smisao informacijama kreirajući pošten i povjerljiv tekstualni, foto i video sadržaj za digitalnu generaciju.

Prva donacija je već stigla i hvala vam na tome.

Komentari

Na našem portalu od sada će biti mogući anonimni komentari, a ne kao što je do sada bio slučaj, preko FB naloga. Iako ćete kometarisati pod nick-om, vjerujemo da ćete to činti iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.

Birajmo Nikšićko

Rubrika Birajmo Nikšićko, koja postoji prvenstveno zbog promocije naših vrijednih poljoprivrednika, proizvođača domaćih sokova, rakija, meda, mesa… ali i raznih suvenira i ručnih radinosti, od sada će biti još preglednija i dostupnija.

Stoga vas pozivamo da nam svoje priče sa fotografijama pošaljete na našu mail adresu [email protected] te tako obigatite svojevrsnu bazu lokalnih proizvođača iz raznih djelatnosti, ali i promovišete svoje proizvode, lakše dođete do kupaca.

Nadamo se da ćemo i sa novim i malo drugačijim izgledom našeg medija, ali i novim prilikama da se čita sadržaj koji vi želite, nastaviti da budemo dio vaše svakodnevnice.

Ono što je sigurno je da ćemo nastojati i dalje, kao i od samog početka, da budemo brzi, objektivni, tačni i uvijek u službi građana Nikšića.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

5

  1. Svaka čast na redizajnu, posebno bih pohvalila rubriku Čitaoci šalju, prava stvar! Samo još malo više objektivnosti 🙂 pozz

  2. Od prvog dana sam uz vas. Čestitam vam. Vrlo objektivni i nedozvolite da vas bilo koja partija kupi.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.