Posjećenost nacionalnih parkova veća 98 odsto

NPCG
 • Autor onogost.me
 • 07.05.2023. u 14:32
Nacionalni parkovi od početka godine bilježe 98 odsto veću posjećenost u odnosu na isti period prošle godine, saopštio je direktor JP Nacionalni parkovi Crne Gore Vladimir Martinović.

Martinović je saopštio da je ove godine zabilježeno 42.046 posjetilaca, što je 20.714 posjetilaca više u odnosu na 2022. godinu kada je bilo 21.332 posjetioca.

“Sigurni da će ovo biti sezona o kojoj će se pričati, sa nestrpljenjem očekujemo zavrsetak radova na žičari Kotor – Lovćen, koja predstavlja jedan od najvećih projekata ikada u Crnoj Gori”, kazao je Martinović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Elektroprivreda Crne Gore je danas, nakon što su završene ugovorne obaveze po osnovu sporazuma o zajedničkoj izgradnji, predala opštini Nikšić na upotrebu park šumu Krupac. Sporazum o zajedničkoj realizaciji projekta izgradnje park šume Krupac podrazumijevao je rekonstrukciju zelenih površina sa izgradnjom rekreativnih sadržaja i igrališta.
  U skladu sa mjerama i aktivnostima koje Uprava policije preduzima u cilju unapređenja stanja bezbjednosti drumskog saobraćaja u Crnoj Gori, službenici saobraćajne policije su izveli jednodnevnu akciju pojačane kontrole saobraćaja pod nazivom „Tehnička ispravnost“.