Potvrđena optužnica protiv Vesne Medenice

RTCG
 • Autor onogost.me
 • 15.02.2023. u 14:27
Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu Specijalnog državnog tužilaštva protiv bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, saopštila je Televiziji Crne Gore savjetnica za odnose s javnošću podgoričkog Višeg suda Marija Raković.

Podsjećamo SDT je ranije podigao optužnicu protiv Medenice i organizovane kriminalne grupe, koju je formirao njen sin Miloš.

Optužnica je podignuta i protiv Miloša Medemoce i još više od deset osoba, koji se terete za krijumčarenje, davanje i primanje mita, protivzakoniti i navođenje na protivzakoniti uticaj, neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U crnogorskom MUP-u od pet letjelica aviohelikopterske jedinice nijedna nije operativna. Postavlja se pitanje kako ići u akcije spašavanja koje zahtijevaju pomoć iz vazduha. Iz Vojske, koja raspolaže sa pet helikoptera, ističu da to nije njihov primarni zadatak ali da su u prethodne dvije godine imali dosta angažovanja zato što takvim zadacima druge institucije nijesu mogle da odgovore.
  Ljetnje računanje vremena počinje večeras. U noći između subote i nedjelje kazaljke ćemo pomjeriti za sat unaprijed, odnosno sa 2:00 na 3:00 časa. Spavaćemo sat vremena manje, ali će dan biti duži.