Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Povoljni uslovi za vožnju

amscg
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 23.06.2016. u 06:06

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim kolovozima, saopštili su iz Auto moto saveza, i dodali da se tokom dana očekuje pojačan saobraćaj na frakventnim putevima. 

Na magistralnom putu Nikšić – Vilusi, lokalitet Trubjela, zbog radova se saobraća jednom trakom naizmjenično uz semaforsku signalizaciju.

Zbog prevoza vjetroturbina na relaciji Luka Bar -Podgorica – Nikšić – Krnovo sabraćaj će povremeno biti obustavljen. Konvoj će se u pratnji policije kretati noću utorak na srijedu, četvrtak na petak i nedjelja na ponedjeljak.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na lokalitetima Obzovica i Brajići, zbog radova se saobraća jednom trakom naizmjenično uz semaforsku signalizaciju.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Budva – Petrovac i rekonstrukcije raskrsnice Budva-Cetinje – Bečići, postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na putu Cetinje – Njeguši režim saobraćaja je zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekidi su u vremenu od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Šavnik – Žabljak, na ulazu u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u periodu od sedam do 17 sati, uz povremene prekide ne duže od deset minuta.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Odliv stanovništa i loša putna infrastruktura najveći su problemi opštine Plužine, kazao je u emisiji „Mreža“ Televizije Crne Gore predsjednik te opštine Slobodan Delić.
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković, sekretar Sekretarijata za kulturu sport, mlade i socijalno staranje Dejan Ivanović, kopredsjednica Ženskog kluba Skupštine opštine Nikšić Ksenija Milović i izvršna koordinatorka NVO ,,SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić“ Nataša Međedović, potpisali su Memorandum o razumijevanju i saradnji, sa ciljem unapređenja servisa za prevenciju, zaštitu, rehabilitaciju i reintegraciju žrtava rodno zasnovanog nasilja na nivou opštine Nikšić.