Požari u Nikšiću: Izgorjela štala, gorio diskont pića

15909554_10211952523875306_597845498_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 07.01.2017. u 15:56

Pripadnici nikšićke Službe zaštite i spašavanja imali su danas pune ruke posla. 
 

Prvo je jutros u Gornjem Polju izgorjela manja drvena štala u kojoj je bilo skladišteno sijeno. Oko 15.15h vatrogasci su primili poziv da u Ulici Vuka karadžića, nadomak “Neksanove” benzinske pumpe, gori diskont pića “Pčelica”. 

Kako je za portal Onogoš kazao komandir nikšićke Službe zaštitre i spašavanja, Veselin Gardašević, požar koji je izbio u dijelu krovne konstrukcije je lokalizovan nakon pola sata jer je gašenje otežavao jak vjetar. 

“Došli smo sa dva vozila i osam vatrogasaca i uspjeli da lokalizujemo požar. Dio krova je stradao u požaru, ali važno je da smo spriječili njegovo širenje na ostatak objekta, tako da je roba u potpunosti sačuvana. U trenutku požara u diskontu su bile radnice koje su odmah pobjegle, a prava je sreća da nije napravljena velika šteta pošto je u objektu bilo buradi pod pritiskom”, kazao je Gaardašević. 

Nikšićki vatrogasci su danas, pored ovih akcija, imali i nekoliko interevncija u kojima su izvlačili auta zaglavljena u snijegu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.
U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, mjestimično je smanjena vidljivost, a mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).