Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Poziv na foto konkurs „Prirodne ljepote Crne Gore“

konkurs-fotograficzny-fotograf
sekowa
  • Autor onogost.me
  • 11.02.2016. u 18:41

Umjetničko udruženje „Scena „ iz Nikšića objavila je poziv na foto-konkurs „Prirodne ljepote Crne Gore“ . Konkurs traje do 10.04. 2016. godine.  

Pravo učešća na konkursu imaju svi ljubitelji fotografije, a noročito mladi, koji se fotografijom bave na amaterskom nivou.

Fotografije mogu poslati na mail adrese [email protected] i [email protected] sa naznakom –za foto konkurs “Prirodne ljepote Crne Gore”, uz podatke: ime, prezime, broj telefona i naziv fotografije.
“Cilj ovog foto-konkursa je afirmacija mladih talentovanih ljubitelja fotografije, kao i prezentovanje prirodnih ljepota Crne Gore”- saopšteno je iz Udruženja.
Što se tiče pravila konkursa, jedna osoba može poslati najviše pet fotografija, u visokoj rezoluciji, a koje do sada nijesu objavljivane niti obrađivane u photoshop-u.

Stručni žiri, sastavljen od priznatih i nagrađivanih fotografa odabraće tri najbolje fotografije koje će biti nagrađene. Pored stučnog žirija priliku da odaberu fotografiju, za koju misle da je najbolja imaće i korisnici društvenih mreža. Oni će svoj glas dati “lajkovanjem” putem društvene mreže Facebook.

Fotografija koja dobije najveći broj lajkova dobiće specijalnu nagradu, nezavisno od glasanja stručnog žirija. 

Od prispjelih fotografija odabraće se 20-30 najboljih, nakon čega će biti organizovana izložba u Nikšiću, a o vrstama nagrada za najbolje radove, naknadno će obavijestiti, poručuju iz Udruženja.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću odredilo je pritvor M.Č. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, nakon saslušanja donio je rješenje o zadržavanju R.Š. zbog osnovane sumnje da je izvršio dva krivična djela nasilja u porodici ili u porodičnoj zajednici.